Tvivel och en liten svacka

Jag har kommit in i en period där jag tvivlar lite på det jag gör. Är det tillräckligt bra saker, är någon intresserad utöver likes och glada tillrop? Jag är bra på så många saker när det handlar om att skapa bilder. Ibland känns det som jag missar det som jag borde fokusera på. Det som skulle kunna ge en hyfsad inkomst med lite tur. Den här sommaren så är det mina ”digitala konstverk” som fungerat bäst. Andra saker som till exempel Spreadshirtbutiken har mest gett kaffepengar och det kan jag i långa loppet inte betala räkningar med. Under tiden jag funderar på allt det här och försöker fokusera suger jag i mig tips, råd och erfarenheter frånn den amerikanske fotografen Chase Jarvis  och hans landsman, konstnären och föreläsaren James Victore. Victore har sedan många år varit en person vars tankar och idéer jag gillat.


Bookmark the permalink.

Comments are closed.