Pro bono för Parasport

Det är ytterst sällan jag gör gratisjobb förutom till min familj eller mycket nära vänner. Inte för att jag vill vara elak utan för att det här är min försörjning och mina räkningar behöver betalas varje månad. Men ibland gör jag undantag från mina principer, som till exempel när jag blev ombedd att göra några elefantbilder för att användas till en parasportförening, eller som vi vanligtvis säger handikappidrott. Det blev något av en långbänk men till slut fick jag en lucka och kunde göra en liten serie bilder med sportande elefanter. Här ser du tre av bilderna.

Uppdatering: 29 september 2019

Idag fick jag några bilder som visade att bilderna kom till användning och blev uppskattade av besökarna. Det är sådant som gör mig glad att se. 🙂 Gå gärna in och gilla Parasport Upplands Facebooksida-

Bookmark the permalink.

Comments are closed.