Fix och trix med min startsida

Den här veckan har mest bestått i att komplettera min starstida och innehållet där. Den är mitt skyltfönster kan vi säga. Det är kul om den ser bra ut och lockar till vidare läsning och förhoppningsvis lite nya uppdrag mellan varven. Jag har fyllt på galleriet med bilder vilket är en rätt omfattande uppgift när man som jag har hållit på med bilder i stort sett hela livet mer eller mindre. Vilka bilder ska med, vilka bilder ska inte med? Jag kommer behöva titta över mitt galleri igen naturligtvis. Men det visar ändå en del av det jag gjort och gör.

Det här arbetet har inneburit att jag hittat lite tillägg och vidgetar till mina sidor. Sådant som gör att det ser bättre ut och/eller förbättrar vissa saker. Ett par vidgetar jag fastnade extra för är dels att kunna infoga videoklipp som det i det här inlägget och sedan en vidget som visar mitt Instagramflöde.  På det viset blev det och kommer att vara enklare för mig att lägga upp bilder och videos på sajterna. Och dessutom placera innehållet där jag vill ha det. Tänk vad bra det går att ordna det om man har tiden, kunskapen och viljan.

Jag vet förresten inte vilket som är bökigast med den här idéen jag fick idag, att använda papper och penna eller att försöka filma det hela samtidigt. Jag är nog inte tillräckligt fokuserad för den här övningen idag. Så jag återvänder till Ipaden igen där allt är så himla mycket smidigare.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.