Fiskarna hittar hem

Mina små fiskar som jag har hållit på med under våren börjar nu simma vidare till nya hem. Idag fick jag bland annat den här hälsningen  (+ ett privat meddelande där det stod så här ”TUSEN TACK! Den är ju omöjligt ännu finare på print.”) på mitt privata Twitterkonto.

helenashoppingbild2

Jag är riktigt glad för att mina små fiskar blivit så populära och får pryda väggarna och sprida glädje för betraktaren. Jag firade det här med att göra ännu en fiskbild (naturligtvis 🙂 )

bild92

Eftersom fiskarna blivit ett större projekt än jag räknade med från början så har jag nu samlat ihop fiskbilderna på en egen sida där jag kommer att fylla på allteftersom. Vill du ha en egen fiskbild så kolla in shoppen eller kontakta mig om du har önskemål om fiskar i andra format.

projektfisk_small

Bookmark the permalink.

Comments are closed.