Sharing is caring

Sharing is Caring

Jag tror på uttrycket ”sharing is caring” därför vill jag dela med mig av ett gäng duktiga kreatörer/konstnärer här på sidan. Konstnärer som jag följer på olika sociala medier som t ex. Twitter eller Instagram. En del av dem är etablerade, har haft utställningar och liknande. Andra kämpar på och gör sin konst. Gemensamt för dem alla är att de älskar att skapa konst till glädje för andra. Min förhoppning är att du tittar in på deras konton och stöttar deras konstnärskap genom att köpa en tavla/bild eller varför inte flera? Konst är en bra och uppskattat present i alla möjliga sammanhang.

Jag kommer att uppdatera den här sidan allteftersom jag stöter på nya konstnärer och kreatörer som jag tycker är värda att lyftas fram.

Art by Mawi

Art by Mawi började jag följa på Twitter under hösten 2019. Hon målar i akvarell och akryl på canvasduk. Mawi gör också blyertsteckningar. Motiven är ofta landskap. Men även motiv på djur samt porträtt.

Art by Mawi

Jeanette Swärdh (Art by Nettan)

Jeanette Swärdh är en Malmöbaserad konstnär som målar i olja ofta med Malmö som motiv. Nettan har också gjort en del porträtt.

Jenny (jennychromos)

Jennychromos kommer från Stockholm och började med färgläggningsböcker för att sedan gå vidare med att göra egen konst. Motiven varierar alltifrån stilleben till porträtt. Allt gjort med färgläggningspennor där favoriterna är Faber Castell Polychromos . Jenny tar emot beställningar via direktmeddelande på sin Instagram. Hon har också en Patreonsida där du kan stötta hennes konstnärsskap.

 

 

Comments are closed.