Mar 022013
 

Idag har min dag innehållit en massa kludd i form av mer eller mindre lustiga gubbar. Men jag börjar dagens uppladdning med ett par bilder på en simpel orange glödlampa. En del skulle kalla det konst andra just en glödlampa.. Vad det är det får du bestämma själv, hela upplevelsen ligger som bekant i betraktarens upplevelse. här kommer så lite av dagens kludd..

de två översta kluddbilderna är tagna med mobilen under det att jag satt med pennan i högsta hugg, den nedersta är en ”klassisk BQ-teckning” dvs en ful gubbe där det händer en massa saker.. Den här bilden stoppade jag in i datorn vilket kan vara ett misstag eftersom mycket av detaljerna försvann då. En del illustrationer ska helt enkelt vara som dom är, på papper!

Sorry, the comment form is closed at this time.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.