Dec 242012
 

Ja så har jag då överlevt julafton, det blev enligt traditionen tillsammans med familjen även i år. Och det blev mat och allt det andra som hör till. Kameran hade jag med mig och tänkte jag skulle ha tagit lite schyssta makrobilder på julgranspynt, tyvärr visade det sig att jag i brådskans sista sekunder tagit fel objektiv med mig så istället för makroobjektivet så hade jag mitt teleobjektiv och det funkar inte alls för närstudier av julgranar. Nåja, jag hade lite backup med mig så att jag fick lite nära in på-bilder men inte alls dom jag hade tänkt mig.. Att man ska ha så bråttom när man ska i väg någonstans.. Morr!

Och som tur var så fick min systerson lite Halo Lego som jag kunde roa mig med en stund (jo vi gruffade lite om ve som skulle få hålla på med figurerna.. 😉 )

Sorry, the comment form is closed at this time.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.