Mar 292012
 

Härom dagen så tog jag lite blandade bilder och några av dem får bli ”Dagens bilder” här på bloggen idag. De två första är är lite lekstuga från min sida, den första bilden var en idé jag fick för någon vecka sedan och var egentligen tänkt för Plastbloggen. Jag ville få fram en effekt av ett flygplan eller rättare sagt skuggan av ett som flyger över ett ödelandskap. Nu befinner jag mig sällan på sådana platser där plan lämnar skuggor efter sig, så då kom jag på att jag kunde ordna det själv. :-)  Det gjorde jag med en bild på en sjöbotten (!) och sedan la jag in en siluett av ett plan allt fixat i Photoshop såklart.

Bild nr 2 hör definitivt hemma på Plastbloggen, det är del två av det jag kallat för ”The History of  a Small War” (del ett hittar du här) men nu är det redan fullt med bilder några dagar framöver på Plastbloggen så jag återkommer i helgen med resten där.

Avslutar med ett par naturella bilder.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.