Aug 312011
 

Jag har den senaste tiden lagt upp lite av vad jag kallar för ”regnbilder”. Det vill säga omgjorda (”remaker”) versioner av en del foton, dom flesta av regnbilderna finns att se på Plastbloggen Idag såg en av mina vänner en omgjord variant av den här bilden på fyrtornet på Fårö. Han gillade den, men tyckte att den hade varit ”perfekt” om jag hade tagit bort antennen i vänsterkanten på bilden. Och naturligtvis vill jag servera ”perfekta” bilder, så här kommer fyrtornet i originalversionen och några remaker på den.

Så här såg bilden ut ursprungligen, utan fix och trix.


Lite trix och fix gav det här resultatet, men som sagt det är en antenn där på vänstersidan..

Lite trolleri i datorn och antennen är väck! :-)

Jag testade att göra en blå version av bilden också. Den blev rätt bra den med.

Nu så, åter till ordningen, jag är åter på fastlandet och imorgon kan du se lite Stockholmsbilder här på bloggen. Så häng med!! 😀

Sorry, the comment form is closed at this time.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.