I väntan på en belgare

 Bitar av plast, Plastbloggen, Tintin & Co  Kommentarer inaktiverade för I väntan på en belgare
Mar 212013
 

Du som brukar titta in här på bloggen ibland vet att jag har en liten kärlek till figurer i plast. Nu har jag inte postat några sådana bilder på ett tag eftersom jag är inne i en svårartad kluddfas, men håll ut. Det kommer mera plastiga bilder om ett tag! Jag klurar på hur jag precis som med mitt tecknande ska kunna föra mina foton med plastiga figurer upp till en ny nivå.

Under tiden kan jag med glädje berätta att min vän Lars Klingsbo (bloggare, twittrare, PMU-medarbetare m.m.) igår postade sin allra första bild (så vitt jag vet) med en av våra belgiska vänner. Vill du se mer av mina bilder på vännerna TinTin & Co så hittar du det här på Monofolio. Nu ska jag dricka upp mitt frukostkaffe och se om jag kan få ihop lite mer kludd i väntan på  belgare och varmare väder.

Uppdatering den 21 mars: Ännu en smakfull bild med dupontare och kaffe från Lars, det här är minst sagt lovande vill jag påstå. :-)

Ps. Den gode Lars får givetvis extra plus i kanten för att han kopplar dupontarna till den utmordentliga drycken kaffe, sådana kombinationer gillar jag. Ds

And the battle goes on….

 Actionfigs, Bitar av plast, Plastbloggen, Plastic  Kommentarer inaktiverade för And the battle goes on….
Jan 092013
 

Jag håller antagligen  på att driva folk till vansinne med mina krigiska små bilder, men just nu kommer jag inte på något bättre att plåta. Satt idag och höll på med fotoboks-projekten och insåg att jag behövde lite fler bilder från gårdagens fotoidé ”Forgotten Soldiers” så jag kastade mig ner på mage i snön och tog lite fler bilder, här är fyra av dem jag tog.

Forgotten Soldiers

 Actionfigs, Bitar av plast, Plastbloggen, Plastic  Kommentarer inaktiverade för Forgotten Soldiers
Jan 082013
 

Förutom att jag suttit vid datorn och gjort lite illustrationer så hann jag också med att ta lite bilder med kameran, det blev lite krigiska bilder med några gamla figurer som jag nästan glömt bort. Laddade upp bilderna på Facebook och döpte albumet till ”Forgotten Soldiers”. Det blev lite roliga bilder efter lite fixande och trixande. :-)

Och bilden ovan fick en av mina vänner på Facebook att säga att det såg ut som hämtat ur en film, så då gjorde jag lite på skoj en Movie Poster så att säga  ”på begäran”. Den blev jag också rätt nöjd så här kommer den. :-)

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.